artık cevap veremeyeceksem gördüm sonra döneceğim yazıyorum. 10 saniye sürüyormuş
@gecevardiyasi öyle demiş ama bana pek doğru gelmedi. karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir
ben @gecevardiyasi tarafına daha yakınım açıkçası. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil
Mesajı görüp enerji olmadığı için bekletmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar.
Sakin sakin düşününce aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil ama karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir.
bence en kolayı şu: uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Mesaj acil bir yardım isteği miydi? o detay çok şeyi değiştirir.
Tek taraflı bakamıyorum buna. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil ama öte yandan karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir.
yerinde olsam açıkça söylerdim karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir