Forum

Mesajı gördüm ama b...

Bildirimler
Tümünü temizle

Mesajı gördüm ama bilerek cevap vermedim

41 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
80 Görüntüleme
(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

artık cevap veremeyeceksem gördüm sonra döneceğim yazıyorum. 10 saniye sürüyormuş

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:24 am
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

@gecevardiyasi öyle demiş ama bana pek doğru gelmedi. karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:36 am
(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

ben @gecevardiyasi tarafına daha yakınım açıkçası. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:36 am
(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Mesajı görüp enerji olmadığı için bekletmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil.

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Sakin sakin düşününce aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak oldu, konu büyümeden kapandı.

(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil ama karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir.

(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@sessiznota)
Gönderiler: 190
🔶 Kehribar

Mesaj acil bir yardım isteği miydi? o detay çok şeyi değiştirir.

(@penceredeki_isik)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Tek taraflı bakamıyorum buna. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil ama öte yandan karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir.

(@kayipuydu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir

Sayfa 3 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.