Forum

Mesajı gördüm ama b...

Bildirimler
Tümünü temizle

Mesajı gördüm ama bilerek cevap vermedim

41 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
81 Görüntüleme
(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:44 pm
(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

Çevre baskısı olunca ufacık şey bile dert oluyo. birine gerçek bi zararı var mı bence asıl mesele o.

(@radyo_frekansi)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

Mesaj acil bir yardım isteği miydi? evetse bi şekilde telafi et, yoksa da kendini yeme.

(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Açık açık anlat, çözümü de yanında söyle. mesela uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak, savunma gibi de durmaz.

(@uykusuzbaykus)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

her şeyi söylemek zorunda değilsin ama karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir ihtimali varsa bunu konuşmak lazım

(@kirmizisandalye)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

Ben bunun bi kere mi olduğuna bakarım. bi kereyse ders çıkar geç, sürekliyse altında başka bi şey vardır

(@boscerceve)
Gönderiler: 197
🔶 Kehribar

bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim

(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Bekledikçe zorlaşıyo, daha fazla uzatma bence. kısa tut. uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak bence iyi fikir.

(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Seni ilgilendiren kısmı ayrı ortak kısmı ayrı. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil ama başkasını etkiliyosa açıklamak lazım.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Tek yapan sen değilsin rahat ol. insanlar utandığı için söylemiyo genelde, sakince anlatınca düşündüğün kadar kötü olmayabilir.

(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

Çoğu kişiye ters gelecek belki ama direkt söylemek lazım. karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir kısmı önemli.

(@sessiznota)
Gönderiler: 190
🔶 Kehribar

Kısa bi özür, bi açıklama, sonra da uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak. daha fazla uzatmaya gerek yok.

(@penceredeki_isik)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Mesaj acil bir yardım isteği miydi? bi de yaparken mi gerildin yoksa sonradan mı taktın kafaya.

(@kayipuydu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

iki tarafı da anlıyorum açıkçası. zarar varsa telafi et, yoksa dürüstçe söyle geç.

(@sadebirisi)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

Kendini yiyip bitirmek yerine küçük bi düzeltme yap. uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak en somut çözüm.

Sayfa 2 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.