sana yapılsa hoşuna gider miydi? ben ona göre karar verirdim.
Uzun süredir görüşmediğin arkadaşının düğününe gitmemek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. her davete katılmak zorunda değilsin. ben böyle düşünüyorum
ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur. bilmiyorum tabi
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek oldu, konu büyümeden kapandı. ama karar senin
İş işten geçmeden niyetini anladım da sonuç kısmı da var. her davete katılmak zorunda değilsin ama son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. şahsen
En mantıklısı şu bence: erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun. yani
Davet sana özel olarak mı yapıldı? ona göre başka bi şey söylerim. ben böyle düşünüyorum
Bi yandan haklısın bi yandan da değil. her davete katılmak zorunda değilsin ama öte yandan son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. bilmiyorum tabi
ben olsam söylerdim. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir. ama karar senin
benim de başıma yakın bi şey geldi, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı. şahsen
Olabilir ya bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim. yani
Uzun süredir görüşmediğin arkadaşının düğününe gitmemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. her davete katılmak zorunda değilsin. ben böyle düşünüyorum
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar. bilmiyorum tabi