Forum

Eski bir arkadaşımı...

Bildirimler
Tümünü temizle

Eski bir arkadaşımın düğününe gitmek istemiyorum

43 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
89 Görüntüleme
(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

sana yapılsa hoşuna gider miydi? ben ona göre karar verirdim.

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Uzun süredir görüşmediğin arkadaşının düğününe gitmemek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. her davete katılmak zorunda değilsin. ben böyle düşünüyorum

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur. bilmiyorum tabi

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek oldu, konu büyümeden kapandı. ama karar senin

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

İş işten geçmeden niyetini anladım da sonuç kısmı da var. her davete katılmak zorunda değilsin ama son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. şahsen

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

En mantıklısı şu bence: erken haber verip içten bir tebrik mesajı göndermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun. yani

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Davet sana özel olarak mı yapıldı? ona göre başka bi şey söylerim. ben böyle düşünüyorum

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Bi yandan haklısın bi yandan da değil. her davete katılmak zorunda değilsin ama öte yandan son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. bilmiyorum tabi

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben olsam söylerdim. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir. ama karar senin

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

benim de başıma yakın bi şey geldi, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı. şahsen

(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

Olabilir ya bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim. yani

(@radyo_frekansi)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

Uzun süredir görüşmediğin arkadaşının düğününe gitmemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. her davete katılmak zorunda değilsin. ben böyle düşünüyorum

(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. son anda bahane uydurmak karşı tarafın planını ve güvenini etkileyebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar. bilmiyorum tabi

Sayfa 3 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.