Forum

Arkadaşımın sırrını...

Bildirimler
Tümünü temizle

Arkadaşımın sırrını ağzımdan kaçırdım

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
51 Görüntüleme
(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#29]

Bir arkadaşımın özel olduğunu söylediği küçük bir bilgiyi, ortak bir sohbette fark etmeden ima ettim. Kimse açıkça anlamadı gibi ama içim rahat değil. Ona söyleyip gereksiz yere üzmeli miyim?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:50 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

özel bir bilgiyi istemeden ima etmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. kasıt olmadan dil sürçmesi yaşanabilir.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:44 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. bilginin sahibi durumu başkasından öğrenirse güven daha çok sarsılır. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey ne kadarının duyulduğunu abartmadan dürüstçe anlatıp özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. kasıt olmadan dil sürçmesi yaşanabilir ama bilginin sahibi durumu başkasından öğrenirse güven daha çok sarsılır.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

En mantıklısı şu bence: ne kadarının duyulduğunu abartmadan dürüstçe anlatıp özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Sohbetteki kişiler arkadaşını yakından tanıyor mu? cevap ona göre baya değişir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

İtiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi ne kadarının duyulduğunu abartmadan dürüstçe anlatıp özür dilemek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

tek taraflı bakamıyorum buna. kasıt olmadan dil sürçmesi yaşanabilir ama öte yandan bilginin sahibi durumu başkasından öğrenirse güven daha çok sarsılır.

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Pikseltozu de aynısını demiş, katılıyorum. ne kadarının duyulduğunu abartmadan dürüstçe anlatıp özür dilemek mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

Ben olsam söylerdim. bilginin sahibi durumu başkasından öğrenirse güven daha çok sarsılır, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Çok yüklenme kendine. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi ne kadarının duyulduğunu abartmadan dürüstçe anlatıp özür dilemek yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bir kere olduysa konuşulur geçer de sürekli oluyosa başka tabi.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at. sonrası için de ne kadarının duyulduğunu abartmadan dürüstçe anlatıp özür dilemek mantıklı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum. kasıt olmadan dil sürçmesi yaşanabilir. yine de açık olmak daha rahat.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:45 pm
Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.