Forum

Mesajı gördüm ama b...

Bildirimler
Tümünü temizle

Mesajı gördüm ama bilerek cevap vermedim

41 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
82 Görüntüleme
(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#28]

Bir arkadaşım uzun bir mesaj attı; okuyacak enerjim olmadığı için bildirimin ön izlemesinden gördüm ve iki gün cevap vermedim. Sonra da yoğun olduğumu söyledim. Cevap vermeye hazır olmamak kabul edilebilir mi?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:50 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

mesajı görüp enerji olmadığı için bekletmek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:44 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Bence burda öbür taraf haklı. karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak oldu, konu büyümeden kapandı

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Niyetini anladım da sonuç kısmı da var. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil ama karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

Ben olsam şunu yapardım: uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Mesaj acil bir yardım isteği miydi? o detay çok şeyi değiştirir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

bi yandan haklısın bi yandan da değil. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil ama öte yandan karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

Bence söyle gitsin. karşı taraf acil veya hassas bir konuda yalnız bırakılmış hissedebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de uzun cevap yerine gördüğünü ve sonra döneceğini belirten kısa mesaj atmak mantıklı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. her mesaja anında duygusal emek vermek mümkün değil. yine de açık olmak daha rahat

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.