Alırken iade ve hijyen koşulunu da ekran görüntüsü alıp saklamak iyi olur
Yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor bence
Ben olsam önce şuna bakardım: yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor
Partnerin tahmin etmesini beklemek iki tarafı da gereksiz yoruyor, bunu atlamayın derim
Bu konuda yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, partnerin tahmin etmesini beklemek iki tarafı da gereksiz yoruyor bende böyle düşünüyodum.
Bence mağazaya da sor. yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor
Herkeste aynı olmayabilir ama yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: partnerin tahmin etmesini beklemek iki tarafı da gereksiz yoruyor
Fiyat kısmından önce yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor diye düşünüyorum
Kısa cevap: yatak dışında sakin bir anda konuşmak daha kolay olabiliyor
Evet mantıklı ama partnerin tahmin etmesini beklemek iki tarafı da gereksiz yoruyor