İş stresi ikimizi de uzaklaştırdı, tekrar yakınlaşmak için öneriniz var mı?
Hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir bence
Ben olsam önce şuna bakardım: hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir
Isteksizliği zorlamak stresi daha da artırabiliyor, bunu atlamayın derim
Bu konuda hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, isteksizliği zorlamak stresi daha da artırabiliyor
Bence mağazaya da sor. hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir
Herkeste aynı olmayabilir ama hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: isteksizliği zorlamak stresi daha da artırabiliyor
Fiyat kısmından önce hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir diye düşünüyorum
Kısa cevap: hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir
Evet mantıklı ama isteksizliği zorlamak stresi daha da artırabiliyor
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de hedef koymadan temas ve birlikte sakin zaman geçirmek başlangıç olabilir