Bir süredir ağrı oluyor, ürün değiştirerek çözülür mü emin değilim.
Ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu bence
Ben olsam önce şuna bakardım: ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu
Kayganlaştırıcı yardımcı olabilir ama süren ağrının nedenini tek başına çözmez, bunu atlamayın derim
Bu konuda ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, kayganlaştırıcı yardımcı olabilir ama süren ağrının nedenini tek başına çözmez
Bence mağazaya da sor. ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu
Herkeste aynı olmayabilir ama ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: kayganlaştırıcı yardımcı olabilir ama süren ağrının nedenini tek başına çözmez
Fiyat kısmından önce ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu diye düşünüyorum
Kısa cevap: ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu
Evet mantıklı ama kayganlaştırıcı yardımcı olabilir ama süren ağrının nedenini tek başına çözmez
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de ağrı devam ediyorsa kullanımı zorlamadan sağlık uzmanına danışmak en doğrusu