Forum

Toplantıdan çıkmak ...

Bildirimler
Tümünü temizle

Toplantıdan çıkmak için bağlantıyı suçladım

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
67 Görüntüleme
(@sessiznota)
Gönderiler: 190
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#30]

Uzayan çevrim içi toplantıdan çıkmak için bağlantım kopmuş gibi davrandım. Birkaç dakika sonra mesajla geri dönemeyeceğimi söyledim. Toplantı gerçekten verimsizdi ama yöntemim doğru değildi.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:50 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

toplantıdan çıkmak için bağlantı sorunu bahanesi kullanmak bana göre çok büyük bi olay değil. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyo.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:45 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek oldu, konu büyümeden kapandı...

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyor ama teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Toplantıda senden beklenen bir karar kaldı mı? ona göre başka bi şey söylerim.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyo ama öte yandan teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

pikseltozu doğru demiş bence. başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek mantıklı....

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyo. yine de açık olmak daha rahat

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.