Uzayan çevrim içi toplantıdan çıkmak için bağlantım kopmuş gibi davrandım. Birkaç dakika sonra mesajla geri dönemeyeceğimi söyledim. Toplantı gerçekten verimsizdi ama yöntemim doğru değildi.
toplantıdan çıkmak için bağlantı sorunu bahanesi kullanmak bana göre çok büyük bi olay değil. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyo.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek oldu, konu büyümeden kapandı...
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyor ama teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir.
bence en kolayı şu: başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Toplantıda senden beklenen bir karar kaldı mı? ona göre başka bi şey söylerim.
az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek bence.
iki tarafı da var bunun. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyo ama öte yandan teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir
pikseltozu doğru demiş bence. başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek mantıklı, konu uzamaz.
yerinde olsam açıkça söylerdim. teknik sorun bahanesi ekipte erişilebilirlik güvenini azaltabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek yeter bence.
bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.
direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de başta bitiş saati koymak veya başka görevin olduğunu açıkça söylemek mantıklı....
ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. verimsiz ve uzayan toplantılar insanı tüketiyo. yine de açık olmak daha rahat