Forum

Sipariş yemeği kend...

Bildirimler
Tümünü temizle

Sipariş yemeği kendi tarifim gibi anlattım

39 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
81 Görüntüleme
(@penceredeki_isik)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#31]

Yoğun bir akşamda yemek sipariş ettim, tabaklayıp servis ettim. Beğenilince nasıl yaptığımı soranlara birkaç genel tarif detayı anlattım. Şimdi aynı yemeği yeniden yapmam isteniyor.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:50 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

valla sipariş yemeği kendi yaptığı gibi anlatmak çok da mesele edilecek bi şey değil bence. misafir ağırlama telaşında kolay yolu seçmek anlaşılır.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:46 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ya bence burda öbür taraf haklı tarif uydurmak küçük durumu sürdürülen bir yalana çeviriyo şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

şey... aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey mekânı açıklayıp birlikte benzerini yapmayı önermek oldu, konu büyümeden kapandı

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Açıkçası niyetini anladım da sonuç kısmı da var. misafir ağırlama telaşında kolay yolu seçmek anlaşılır ama tarif uydurmak küçük durumu sürdürülen bir yalana çeviriyo.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

Valla ben olsam şunu yapardım: mekânı açıklayıp birlikte benzerini yapmayı önermek ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Belki de Yemeği özellikle sen yaptığını söyledin mi? o detay çok şeyi değiştirir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Net komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi mekânı açıklayıp birlikte benzerini yapmayı önermek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

burda bi bug var gibi ama bi yandan haklısın bi yandan da değil. misafir ağırlama telaşında kolay yolu seçmek anlaşılır ama öte yandan tarif uydurmak küçük durumu sürdürülen bir yalana çeviriyo

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Kırılma ama pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. mekânı açıklayıp birlikte benzerini yapmayı önermek mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

İş işten geçmeden bence söyle gitsin. tarif uydurmak küçük durumu sürdürülen bir yalana çeviriyo, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Bence kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi mekânı açıklayıp birlikte benzerini yapmayı önermek yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bi dk bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Bilmiyorum ama önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de mekânı açıklayıp birlikte benzerini yapmayı önermek mantıklı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

aga yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum misafir ağırlama telaşında kolay yolu seçmek anlaşılır yine de açık olmak daha rahat

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.