benim de başıma yakın bi şey geldi, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
millet ne der diye basit şeyleri büyütüyoruz bazen. birine gerçek bi zararı var mı bence asıl mesele o.
Arkadan tepki gösteren biri oldu mu? cevabın evetse düzelt, değilse sal biraz.
açık açık anlat, çözümü de yanında söyle. mesela kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek, savunma gibi de durmaz
Her şeyi söylemek zorunda değilsin ama fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyo ihtimali varsa bunu konuşmak lazım
ben bunun bi kere mi olduğuna bakarım. bi kereyse ders çıkar geç, sürekliyse altında başka bi şey vardır
Bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim.
Bekledikçe zorlaşıyo, daha fazla uzatma bence. kısa tut. kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek bence iyi fikir.
Seni ilgilendiren kısmı ayrı ortak kısmı ayrı. ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış ama başkasını etkiliyosa açıklamak lazım.
Tek yapan sen değilsin rahat ol. insanlar utandığı için söylemiyo genelde, sakince anlatınca düşündüğün kadar kötü olmayabilir.
Bence uzatmadan açıkça söyle. fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyor kısmı önemli.
Çok uzatma; özrünü söyleyip kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek. daha fazla uzatmaya gerek yok.
Arkadan tepki gösteren biri oldu mu? o an mı rahatsız oldun sonradan mı.
iki tarafa da hak veriyorum biraz. zarar varsa telafi et, yoksa dürüstçe söyle geç
Kendine kızıp duracağına durumu toparla. kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek en somut çözüm