Forum

Sırada yanlışlıkla ...

Bildirimler
Tümünü temizle

Sırada yanlışlıkla öne geçtim ve ses etmedim

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
45 Görüntüleme
(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#21]

Kalabalık bir kafede sıranın nerede başladığını anlamayıp birkaç kişinin önüne geçmişim. Fark ettiğimde sipariş vermek üzereydim ve geri dönmeye utandım. Böyle anlarda hemen söylemek mi gerekir?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:43 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

yanlışlıkla sırada öne geçip sonra susmak bana göre çok büyük bi olay değil. ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:37 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyo ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek oldu, konu büyümeden kapandı

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış ama fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyor.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Arkadan tepki gösteren biri oldu mu? ona göre başka bi şey söylerim.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış ama öte yandan fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyo

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

pikseltozu doğru demiş bence. kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek mantıklı, konu uzamaz.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:38 pm
(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek mantıklı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış yine de açık olmak daha rahat

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.