Kalabalık bir kafede sıranın nerede başladığını anlamayıp birkaç kişinin önüne geçmişim. Fark ettiğimde sipariş vermek üzereydim ve geri dönmeye utandım. Böyle anlarda hemen söylemek mi gerekir?
yanlışlıkla sırada öne geçip sonra susmak bana göre çok büyük bi olay değil. ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyo ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek oldu, konu büyümeden kapandı
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış ama fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyor.
bence en kolayı şu: kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Arkadan tepki gösteren biri oldu mu? ona göre başka bi şey söylerim.
az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek bence.
iki tarafı da var bunun. ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış ama öte yandan fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyo
pikseltozu doğru demiş bence. kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek mantıklı, konu uzamaz.
yerinde olsam açıkça söylerdim. fark ettikten sonra devam etmek diğerlerinin hakkını etkiliyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek yeter bence.
bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.
direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de kısaca özür dileyip sıranın sonuna geçmek mantıklı.
ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım ilk hareket gerçekten yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış yine de açık olmak daha rahat