Bir arkadaşımın şarj aleti çantamda kalmış ve bunu haftalar sonra fark ettim. O da hiç sormadı, ben de ihtiyaç duymadığına kendimi inandırdım. Mesaj atıp sormak için çok mu geç?
ödünç şarj aletini haftalarca geri vermemek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. iki tarafın da unutması mümkün.
bnce burda öbür taraf haklı. sorulmamış olması eşyanın artık senin olduğu anlamına gelmez. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır
aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak oldu, konu büyümeden kapandı
Niyetini anladım da sonuç kısmı da var. iki tarafın da unutması mümkün ama sorulmamış olması eşyanın artık senin olduğu anlamına gelmez.
Ben olsam şunu yapardım: bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Hâlâ düzenli görüştüğün biri mi? o detay çok şeyi değiştirir.
Komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak bence.
bi yandan haklısın bi yandan da değil. iki tarafın da unutması mümkün ama öte yandan sorulmamış olması eşyanın artık senin olduğu anlamına gelmez
Pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak mantıklı, konu uzamaz.
Bence söyle gitsin. sorulmamış olması eşyanın artık senin olduğu anlamına gelmez, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak yeter bence.
Bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.
Önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak mantıklı.
yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. iki tarafın da unutması mümkün. yine de açık olmak daha rahat