Çevreme sabah insanı olduğumu söylüyorum fakat alarmı en az dört kez erteliyorum. Yataktan kalktığım saat yine fena değil ama anlattığım kadar disiplinli değilim. Bu sadece imaj meselesi mi?
alarmı ertelediğini saklayıp erken kalkan biri gibi görünmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. sonuçta zamanında kalkmak yöntemin kusursuz olmasından daha önemli.
Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. ideal bir imajı korumak gereksiz öz baskı yaratabilir. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey tek alarm yerine uyku saatini kademeli düzeltmek oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. sonuçta zamanında kalkmak yöntemin kusursuz olmasından daha önemli ama ideal bir imajı korumak gereksiz öz baskı yaratabilir.
En mantıklısı şu bence: tek alarm yerine uyku saatini kademeli düzeltmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Alarmı ertelemek gün içinde seni gerçekten etkiliyor mu? cevap ona göre baya değişir.
İtiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi tek alarm yerine uyku saatini kademeli düzeltmek bence.
tek taraflı bakamıyorum buna. sonuçta zamanında kalkmak yöntemin kusursuz olmasından daha önemli ama öte yandan ideal bir imajı korumak gereksiz öz baskı yaratabilir.
Pikseltozu de aynısını demiş, katılıyorum. tek alarm yerine uyku saatini kademeli düzeltmek mantıklı, konu uzamaz.
Ben olsam söylerdim. ideal bir imajı korumak gereksiz öz baskı yaratabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Çok yüklenme kendine. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi tek alarm yerine uyku saatini kademeli düzeltmek yeter bence.
Bir kere olduysa konuşulur geçer de sürekli oluyosa başka tabi.
Yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at. sonrası için de tek alarm yerine uyku saatini kademeli düzeltmek mantıklı.
ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum. sonuçta zamanında kalkmak yöntemin kusursuz olmasından daha önemli. yine de açık olmak daha rahat.