Alışverişten çıktıktan sonra bir ürünün hesaba geçmediğini fark ettim. Geri dönmek mümkünken dönmedim ve küçük bir miktar diye önemsemedim. Sonradan vicdanım rahatsız oldu.
eksik hesaplanan ürünü fark edip geri dönmemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. kasanın hatasını çıkıştan sonra fark etmek zor bir an yaratıyo.
Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. miktar küçük olsa da ödenmeyen ürün mağazanın zararı. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey fişle birlikte müşteri hizmetlerine gidip ödemeyi tamamlamak oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. kasanın hatasını çıkıştan sonra fark etmek zor bir an yaratıyor ama miktar küçük olsa da ödenmeyen ürün mağazanın zararı.
En mantıklısı şu bence: fişle birlikte müşteri hizmetlerine gidip ödemeyi tamamlamak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Mağaza hâlâ kolayca gidebileceğin bir yerde mi? cevap ona göre baya değişir.
İtiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi fişle birlikte müşteri hizmetlerine gidip ödemeyi tamamlamak bence.
tek taraflı bakamıyorum buna. kasanın hatasını çıkıştan sonra fark etmek zor bir an yaratıyo ama öte yandan miktar küçük olsa da ödenmeyen ürün mağazanın zararı.
Pikseltozu de aynısını demiş, katılıyorum. fişle birlikte müşteri hizmetlerine gidip ödemeyi tamamlamak mantıklı, konu uzamaz.
Ben olsam söylerdim. miktar küçük olsa da ödenmeyen ürün mağazanın zararı, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Çok yüklenme kendine. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi fişle birlikte müşteri hizmetlerine gidip ödemeyi tamamlamak yeter bence.
Bir kere olduysa konuşulur geçer de sürekli oluyosa başka tabi.
Yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at. sonrası için de fişle birlikte müşteri hizmetlerine gidip ödemeyi tamamlamak mantıklı.
ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum. kasanın hatasını çıkıştan sonra fark etmek zor bir an yaratıyo. yine de açık olmak daha rahat.