sırayla izleme işi yaptık. kumanda da artık yerinde duruyo
@eski_kaset öyle demiş ama bana pek doğru gelmedi. şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyor
Ortak kumandayı bilerek saklamak çok da mesele edilecek bi şey değil bence. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyor.
Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyo. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
bana da buna benzer bi şey olmuştu benim işimi çözen şey izleme saatlerini sırayla belirlemek oldu, konu büyümeden kapandı
Kısaca niyetini anladım da sonuç kısmı da var. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyo ama şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyo
en mantıklısı şu bence: izleme saatlerini sırayla belirlemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Evdekiler senden şüphelendi mi? ona göre başka bi şey söylerim
bi yandan haklısın bi yandan da değil. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyor ama öte yandan şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyor
Ben olsam söylerdim. şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
benim de başıma yakın bi şey geldi, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Belki de bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim.
Ortak kumandayı bilerek saklamak bence o kadar büyütülecek bi şey değil. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyor.