Evde herkes farklı şey izlemek isteyince birkaç kez kumandayı bilerek başka odaya koydum. Sonra da nerede olduğunu bilmiyormuş gibi aradım. Çocukça olduğunu biliyorum ama o an işe yaradı.
ortak kumandayı bilerek saklamak bana göre çok büyük bi olay değil. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyo.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyo. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey izleme saatlerini sırayla belirlemek oldu, konu büyümeden kapandı
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyor ama şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyor.
bence en kolayı şu: izleme saatlerini sırayla belirlemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Evdekiler senden şüphelendi mi? ona göre başka bi şey söylerim.
az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi izleme saatlerini sırayla belirlemek bence.
iki tarafı da var bunun. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyo ama öte yandan şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyo
pikseltozu doğru demiş bence. izleme saatlerini sırayla belirlemek mantıklı, konu uzamaz.
yerinde olsam açıkça söylerdim. şaka tekrarlanırsa diğerlerinin tercihlerini hiçe saymak oluyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi izleme saatlerini sırayla belirlemek yeter bence.
bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.
direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de izleme saatlerini sırayla belirlemek mantıklı.
ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. ev içindeki küçük çekişmeler bazen komik savunmalara dönüşüyo. yine de açık olmak daha rahat