Forum

Grup ödevinde düşün...

Bildirimler
Tümünü temizle

Grup ödevinde düşündüğümden az katkı yaptım

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
58 Görüntüleme
(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:42 pm
(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

Bazen çevre yüzünden basit bi şey itirafa dönüşüyo. birine gerçek bi zararı var mı bence asıl mesele o.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:43 pm
(@radyo_frekansi)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

Görev dağılımı başta açıkça yapılmış mıydı? evetse telafi et bence, değilse bu kadar yüklenme kendine.

(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Dürüstçe söyleyip çözümü de ekle bence. mesela bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek, savunma gibi de durmaz.

(@uykusuzbaykus)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

her şeyi de itiraf etmek gerekmiyo ama sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo ihtimali varsa bunu konuşmak lazım.

(@kirmizisandalye)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

Benim takıldığım bunun tekrar edip etmediği bi kereyse ders çıkar geç, sürekliyse altında başka bi şey vardır.

(@boscerceve)
Gönderiler: 197
🔶 Kehribar

aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.

(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Zaman geçince söylemek daha zor oluyo ama yine de söyle. kısa tut. bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek bence iyi fikir.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

kendi alanın başka, başkasını etkilemesi başka. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir ama başkasını etkiliyosa açıklamak lazım.

(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar

emin ol bunu yapan çok kişi vardır. insanlar utandığı için söylemiyo genelde, sakince anlatınca düşündüğün kadar kötü olmayabilir.

(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

millet ne der bilmem ama ben olsam söylerim. sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo kısmı önemli.

(@sessiznota)
Gönderiler: 190
🔶 Kehribar

bi özür dile, kısaca anlat, sonra bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek. daha fazla uzatmaya gerek yok.

(@penceredeki_isik)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Görev dağılımı başta açıkça yapılmış mıydı? bunu yaparken mi düşündün yoksa sonradan mı dert oldu.

(@kayipuydu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

ikisinin de haklı yeri var. zarar varsa telafi et, yoksa dürüstçe söyle geç

(@sadebirisi)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

kafanda büyütme, ufak bi şey yapıp düzelt. bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek en somut çözüm

Sayfa 2 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.