Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Bazen çevre yüzünden basit bi şey itirafa dönüşüyo. birine gerçek bi zararı var mı bence asıl mesele o.
Görev dağılımı başta açıkça yapılmış mıydı? evetse telafi et bence, değilse bu kadar yüklenme kendine.
Dürüstçe söyleyip çözümü de ekle bence. mesela bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek, savunma gibi de durmaz.
her şeyi de itiraf etmek gerekmiyo ama sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo ihtimali varsa bunu konuşmak lazım.
Benim takıldığım bunun tekrar edip etmediği bi kereyse ders çıkar geç, sürekliyse altında başka bi şey vardır.
aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.
Zaman geçince söylemek daha zor oluyo ama yine de söyle. kısa tut. bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek bence iyi fikir.
kendi alanın başka, başkasını etkilemesi başka. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir ama başkasını etkiliyosa açıklamak lazım.
emin ol bunu yapan çok kişi vardır. insanlar utandığı için söylemiyo genelde, sakince anlatınca düşündüğün kadar kötü olmayabilir.
millet ne der bilmem ama ben olsam söylerim. sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo kısmı önemli.
bi özür dile, kısaca anlat, sonra bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek. daha fazla uzatmaya gerek yok.
Görev dağılımı başta açıkça yapılmış mıydı? bunu yaparken mi düşündün yoksa sonradan mı dert oldu.
ikisinin de haklı yeri var. zarar varsa telafi et, yoksa dürüstçe söyle geç
kafanda büyütme, ufak bi şey yapıp düzelt. bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek en somut çözüm