Forum

Grup ödevinde düşün...

Bildirimler
Tümünü temizle

Grup ödevinde düşündüğümden az katkı yaptım

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
59 Görüntüleme
(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#26]

Grup ödevinde görevimi yaptım ama diğerleri çok daha fazla yük aldı. Sunum sonunda hepimiz aynı övgüyü alınca sessiz kaldım. Sonradan telafi etmek mümkün mü?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:49 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

grup işinde az katkıyla eşit övgü almak bence o kadar büyütülecek bi şey değil. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:42 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir ama sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyor.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

En mantıklısı şu bence: bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Görev dağılımı başta açıkça yapılmış mıydı? cevap ona göre baya değişir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

İtiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

tek taraflı bakamıyorum buna. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir ama öte yandan sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo.

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Pikseltozu de aynısını demiş, katılıyorum. bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

Ben olsam söylerdim. sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Çok yüklenme kendine. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bir kere olduysa konuşulur geçer de sürekli oluyosa başka tabi.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at. sonrası için de bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek mantıklı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.