Grup ödevinde görevimi yaptım ama diğerleri çok daha fazla yük aldı. Sunum sonunda hepimiz aynı övgüyü alınca sessiz kaldım. Sonradan telafi etmek mümkün mü?
grup işinde az katkıyla eşit övgü almak bence o kadar büyütülecek bi şey değil. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir.
Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir ama sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyor.
En mantıklısı şu bence: bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Görev dağılımı başta açıkça yapılmış mıydı? cevap ona göre baya değişir.
İtiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek bence.
tek taraflı bakamıyorum buna. iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir ama öte yandan sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyo.
Pikseltozu de aynısını demiş, katılıyorum. bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek mantıklı, konu uzamaz.
Ben olsam söylerdim. sessiz kalmak yük alan kişilerin emeğini görünmez kılıyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Çok yüklenme kendine. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek yeter bence.
Bir kere olduysa konuşulur geçer de sürekli oluyosa başka tabi.
Yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at. sonrası için de bir sonraki aşamada somut ek görev üstlenmek ve teşekkür etmek mantıklı.
ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum iş bölümü bazen planlanandan dengesiz gelişebilir yine de açık olmak daha rahat.