Bir işte küçük bir katkım vardı ama yönetici sonucu tamamen benim hazırladığımı sandı. O an düzeltmedim ve ekip arkadaşım da yanımızda değildi. Şimdi konuyu açmak daha zor geliyor.
valla başkasının katkısını da içeren övgüyü düzeltmemek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün.
Ya bence burda öbür taraf haklı. emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini direkt etkiler. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır
şey... aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek oldu, konu büyümeden kapandı
Açıkçası niyetini anladım da sonuç kısmı da var. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün ama emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini doğrudan etkiler.
Valla ben olsam şunu yapardım: kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Belki de Ekip arkadaşın bu övgüden haberdar oldu mu? o detay çok şeyi değiştirir.
Net komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek bence.
burda bi bug var gibi ama bi yandan haklısın bi yandan da değil. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün ama öte yandan emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini direkt etkiler
Kırılma ama pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek mantıklı, konu uzamaz.
İş işten geçmeden bence söyle gitsin. emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini doğrudan etkiler, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Bence kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek yeter bence.
Bi dk bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.
Bilmiyorum ama önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek mantıklı.
aga yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün. yine de açık olmak daha rahat