Forum

Bana ait olmayan öv...

Bildirimler
Tümünü temizle

Bana ait olmayan övgüyü düzeltmedim

33 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
47 Görüntüleme
(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#25]

Bir işte küçük bir katkım vardı ama yönetici sonucu tamamen benim hazırladığımı sandı. O an düzeltmedim ve ekip arkadaşım da yanımızda değildi. Şimdi konuyu açmak daha zor geliyor.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:49 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

valla başkasının katkısını da içeren övgüyü düzeltmemek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:41 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ya bence burda öbür taraf haklı. emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini direkt etkiler. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:41 pm
(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

şey... aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek oldu, konu büyümeden kapandı

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:42 pm
(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Açıkçası niyetini anladım da sonuç kısmı da var. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün ama emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini doğrudan etkiler.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

Valla ben olsam şunu yapardım: kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Belki de Ekip arkadaşın bu övgüden haberdar oldu mu? o detay çok şeyi değiştirir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Net komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

burda bi bug var gibi ama bi yandan haklısın bi yandan da değil. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün ama öte yandan emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini direkt etkiler

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Kırılma ama pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

İş işten geçmeden bence söyle gitsin. emeğin yanlış kişiye yazılması ekip güvenini doğrudan etkiler, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Bence kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bi dk bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Bilmiyorum ama önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de kısa bir takip mesajında ekip arkadaşının katkısını özellikle belirtmek mantıklı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

aga yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. şaşkınlıkla o an tepki verememek mümkün. yine de açık olmak daha rahat

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.