Tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Çevre baskısı olunca ufacık şey bile dert oluyo. birine gerçek bi zararı var mı bence asıl mesele o.
Mesajlarını kişiye göre değiştiriyor musun? evetse bi şekilde telafi et, yoksa da kendini yeme.
açık açık anlat, çözümü de yanında söyle mesela takvime küçük kişisel notlar eklemek, savunma gibi de durmaz
Her şeyi söylemek zorunda değilsin ama otomatik ve aynı mesajlar kişiye özel ilgiyi azaltabilir ihtimali varsa bunu konuşmak lazım
ben bunun bi kere mi olduğuna bakarım. bi kereyse ders çıkar geç, sürekliyse altında başka bi şey vardır
Bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim.
Bekledikçe zorlaşıyo, daha fazla uzatma bence. kısa tut. takvime küçük kişisel notlar eklemek bence iyi fikir.
Seni ilgilendiren kısmı ayrı ortak kısmı ayrı. hatırlamak için araç kullanmak duygunun değerini azaltmaz ama başkasını etkiliyosa açıklamak lazım.
Tek yapan sen değilsin rahat ol. insanlar utandığı için söylemiyo genelde, sakince anlatınca düşündüğün kadar kötü olmayabilir.
Bence uzatmadan açıkça söyle. otomatik ve aynı mesajlar kişiye özel ilgiyi azaltabilir kısmı önemli.
Çok uzatma; özrünü söyleyip takvime küçük kişisel notlar eklemek. daha fazla uzatmaya gerek yok....
Mesajlarını kişiye göre değiştiriyor musun? o an mı rahatsız oldun sonradan mı.
iki tarafa da hak veriyorum biraz zarar varsa telafi et, yoksa dürüstçe söyle geç
Kendine kızıp duracağına durumu toparla. takvime küçük kişisel notlar eklemek en somut çözüm