Forum

Spor salonuna gidiy...

Bildirimler
Tümünü temizle

Spor salonuna gidiyorum diye üyeliği sürdürüyorum

45 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
87 Görüntüleme
(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#14]

Aylardır spor salonuna gitmediğim hâlde üyeliğimi iptal etmiyorum. Çevreme de düzenli gidiyormuşum gibi konuşuyorum. Üyeliği kapatmak yenilgiyi kabul etmek gibi geliyor.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:41 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

kullanılmayan spor üyeliğini sürdürmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:33 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyo. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak oldu, konu büyümeden kapandı.

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir ama hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyor.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

En mantıklısı şu bence: üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Seni gitmekten asıl uzaklaştıran şey ne? cevap ona göre baya değişir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

İtiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

tek taraflı bakamıyorum buna. yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir ama öte yandan hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyo.

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Pikseltozu de aynısını demiş, katılıyorum. üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

Ben olsam söylerdim. hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak yeter bence.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak mantıklı

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.