Forum

Doğum günlerini yal...

Bildirimler
Tümünü temizle

Doğum günlerini yalnızca bildirimden hatırlıyorum

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
38 Görüntüleme
(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#15]

Yakınlarımın doğum günlerini hep sosyal medya bildirimi gelince hatırlıyorum. Mesajlarım içten ama sanki kendim hatırlamışım gibi yazıyorum. Takvim kullanmak samimiyeti azaltır mı?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:43 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

doğum günlerini bildirim sayesinde hatırlamak bana göre çok büyük bi olay değil. hatırlamak için araç kullanmak duygunun değerini azaltmaz.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:33 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. otomatik ve aynı mesajlar kişiye özel ilgiyi azaltabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey takvime küçük kişisel notlar eklemek oldu, konu büyümeden kapandı

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. hatırlamak için araç kullanmak duygunun değerini azaltmaz ama otomatik ve aynı mesajlar kişiye özel ilgiyi azaltabilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: takvime küçük kişisel notlar eklemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Mesajlarını kişiye göre değiştiriyo musun? ona göre başka bi şey söylerim.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi takvime küçük kişisel notlar eklemek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. hatırlamak için araç kullanmak duygunun değerini azaltmaz ama öte yandan otomatik ve aynı mesajlar kişiye özel ilgiyi azaltabilir

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

pikseltozu doğru demiş bence. takvime küçük kişisel notlar eklemek mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça sölerdim. otomatik ve aynı mesajlar kişiye özel ilgiyi azaltabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi takvime küçük kişisel notlar eklemek yeter bence.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:34 pm
(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka....

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir sonrası için de takvime küçük kişisel notlar eklemek mantıklı

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. hatırlamak için araç kullanmak duygunun değerini azaltmaz. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.