Forum

Kitabı okudum dedim...

Bildirimler
Tümünü temizle

Kitabı okudum dedim ama sadece özetini biliyorum

33 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
41 Görüntüleme
(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#16]

Bir sohbette herkesin övdüğü kitabı okuduğumu söyledim fakat aslında yalnızca ayrıntılı bir özetini izlemiştim. Konu derinleşince yakalanmamak için sustum. Böyle bir durumda gerçeği sonradan söyler miydiniz?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:43 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

özetini bildiği kitabı okumuş gibi yapmak çok da mesele edilecek bi şey değil bence. sohbete dahil olma isteği anlaşılır.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:34 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Bence burda öbür taraf haklı bilmediğini saklamak yeni yalanlar üretmeye zorlayabilir şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey özetten etkilendiğini söyleyip kitabı gerçekten okumaya başlamak oldu, konu büyümeden kapandı...

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Niyetini anladım da sonuç kısmı da var. sohbete dahil olma isteği anlaşılır ama bilmediğini saklamak yeni yalanlar üretmeye zorlayabilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

Ben olsam şunu yapardım: özetten etkilendiğini söyleyip kitabı gerçekten okumaya başlamak ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Sana doğrudan kitapla ilgili soru soruldu mu? o detay çok şeyi değiştirir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi özetten etkilendiğini söyleyip kitabı gerçekten okumaya başlamak bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

bi yandan haklısın bi yandan da değil. sohbete dahil olma isteği anlaşılır ama öte yandan bilmediğini saklamak yeni yalanlar üretmeye zorlayabilir

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. özetten etkilendiğini söyleyip kitabı gerçekten okumaya başlamak mantıklı, konu uzamaz.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

Bence söyle gitsin. bilmediğini saklamak yeni yalanlar üretmeye zorlayabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi özetten etkilendiğini söyleyip kitabı gerçekten okumaya başlamak yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at. sonrası için de özetten etkilendiğini söyleyip kitabı gerçekten okumaya başlamak mantıklı.

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum. sohbete dahil olma isteği anlaşılır. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.