evdekilere söyledim. bütçede kendime ufak bi pay ayırınca saklama derdi de kalmadı
@gecevardiyasi bence o kadar basit değil ya. ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir
@sokaklambasi biraz sert olmuş. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var, ama dediğin taraf da var tabi
alışveriş paketini evdekilerden saklamak bence o kadar büyütülecek bi şey değil. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak oldu, konu büyümeden kapandı
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var ama ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir.
bence en kolayı şu: harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Sakin sakin düşününce Verdiğin söz ortak bütçeyle ilgili miydi? o detay çok şeyi değiştirir.
Tek taraflı bakamıyorum buna. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var ama öte yandan ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir.