Forum

Aldığım paketi evde...

Bildirimler
Tümünü temizle

Aldığım paketi evdekilerden sakladım

40 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
84 Görüntüleme
(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

evdekilere söyledim. bütçede kendime ufak bi pay ayırınca saklama derdi de kalmadı

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:24 am
(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

@gecevardiyasi bence o kadar basit değil ya. ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:36 am
(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

@sokaklambasi biraz sert olmuş. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var, ama dediğin taraf da var tabi

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:36 am
(@uykusuzbaykus)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

alışveriş paketini evdekilerden saklamak bence o kadar büyütülecek bi şey değil. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var.

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@kirmizisandalye)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

(@boscerceve)
Gönderiler: 197
🔶 Kehribar

aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak oldu, konu büyümeden kapandı

(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var ama ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir.

(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Sakin sakin düşününce Verdiğin söz ortak bütçeyle ilgili miydi? o detay çok şeyi değiştirir.

(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar

Tek taraflı bakamıyorum buna. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var ama öte yandan ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir.

Sayfa 3 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.