Forum

Ofis buzdolabındaki...

Bildirimler
Tümünü temizle

Ofis buzdolabındaki tatlıyı yedim

33 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
75 Görüntüleme
(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#18]

Buzdolabında günlerdir duran ve üzerinde isim olmayan bir tatlıyı sahipsiz sanıp yedim. Ertesi gün bir arkadaşım tatlısını aradı ama ben söyleyemedim. Yenisini bırakmak yeterli olur mu?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:43 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

ofis buzdolabındaki sahipsiz sanılan tatlıyı yemek bana göre çok büyük bi olay değil. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:35 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyo. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış ama öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyor.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: aynısından alıp kısa ve direkt özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Arkadaşın bunu çok önemsemiş gibi miydi? ona göre başka bi şey söylerim.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek bence.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış ama öte yandan öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyo

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

pikseltozu doğru demiş bence. aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek mantıklı, konu uzamaz.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:36 pm
(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek yeter bence.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek mantıklı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış. yine de açık olmak daha rahat

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.