Buzdolabında günlerdir duran ve üzerinde isim olmayan bir tatlıyı sahipsiz sanıp yedim. Ertesi gün bir arkadaşım tatlısını aradı ama ben söyleyemedim. Yenisini bırakmak yeterli olur mu?
ofis buzdolabındaki sahipsiz sanılan tatlıyı yemek bana göre çok büyük bi olay değil. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyo. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış ama öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyor.
bence en kolayı şu: aynısından alıp kısa ve direkt özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Arkadaşın bunu çok önemsemiş gibi miydi? ona göre başka bi şey söylerim.
az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek bence.
iki tarafı da var bunun. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış ama öte yandan öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyo
pikseltozu doğru demiş bence. aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek mantıklı, konu uzamaz.
yerinde olsam açıkça söylerdim. öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyor, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek yeter bence.
bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.
direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de aynısından alıp kısa ve doğrudan özür dilemek mantıklı.
ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış. yine de açık olmak daha rahat