Bu ay alışveriş yapmayacağımı söylemiştim ama dayanamayarak bir şey sipariş ettim. Paket gelince kutuyu hemen kaldırıp kimse görmeden sakladım. Kendi param olsa bile verilen söz önemli mi?
valla alışveriş paketini evdekilerden saklamak çok da mesele edilecek bi şey değil bence. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var.
Ya bence burda öbür taraf haklı. ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır
şey... aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak oldu, konu büyümeden kapandı
Açıkçası niyetini anladım da sonuç kısmı da var. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var ama ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir.
Valla ben olsam şunu yapardım: harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Belki de Verdiğin söz ortak bütçeyle ilgili miydi? o detay çok şeyi değiştirir.
Net komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak bence.
burda bi bug var gibi ama bi yandan haklısın bi yandan da değil. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var ama öte yandan ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir
Kırılma ama pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak mantıklı, konu uzamaz.
İş işten geçmeden bence söyle gitsin. ortak mali hedef varsa saklamak güveni etkileyebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
bnce kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak yeter bnce.
Bi dk bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.
Bilmiyorum ama önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de harcamaya küçük ve gerçekçi bir kişisel pay ayırmak mantıklı.
aga yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. kişinin kendi bütçesi üzerinde söz hakkı var. yine de açık olmak daha rahat