en mantıklısı şu bence: mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Ekran görüntüsünden kim olduğu anlaşılır mıydı? ona göre başka bi şey söylerim
bi yandan haklısın bi yandan da değil. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır ama öte yandan özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir
Ben olsam söylerdim. özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
benim de başıma yakın bi şey geldi, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Belki de bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim.
Özel bir mesajı başkasına göstermek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
Aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır ama özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir.
bence en kolayı şu: mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Bi dk Ekran görüntüsünden kim olduğu anlaşılır mıydı? o detay çok şeyi değiştirir.