Forum

Arkadaşımın mesajın...

Bildirimler
Tümünü temizle

Arkadaşımın mesajını başkasına gösterdim

27 Gönderiler
26 Üyeler
0 Reactions
58 Görüntüleme
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

en mantıklısı şu bence: mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ekran görüntüsünden kim olduğu anlaşılır mıydı? ona göre başka bi şey söylerim

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bi yandan haklısın bi yandan da değil. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır ama öte yandan özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Ben olsam söylerdim. özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

benim de başıma yakın bi şey geldi, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Belki de bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Özel bir mesajı başkasına göstermek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

Aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır ama özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bi dk Ekran görüntüsünden kim olduğu anlaşılır mıydı? o detay çok şeyi değiştirir.

Sayfa 2 / 2
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.