Yakın arkadaşım bana özel bir şey anlattığı mesaj attı. Ne diyeceğimi bilemeyince başka bir arkadaşıma ekran görüntüsünü gösterdim. İsim vermedim ama yine de içime sinmedi.
özel bir mesajı başkasına göstermek bana göre çok büyük bi olay değil. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır.
Olsun ya bence burda öbür taraf haklı. özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır.
benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı.
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır ama özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir
ben olsam şunu yapardım: mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun
Ekran görüntüsünden kim olduğu anlaşılır mıydı? cevap ona göre baya değişir.
iki tarafı da var bunun. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır ama öte yandan özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir.
Sakin sakin düşününce bence söyle gitsin. özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
sana yapılsa hoşuna gider miydi? ben ona göre karar verirdim.
Özel bir mesajı başkasına göstermek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır.
Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey mesajı gösterdiğini dürüstçe söyleyip özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı
Kısaca niyetini anladım da sonuç kısmı da var. ne cevap vereceğini bilemeyip fikir almak istemen anlaşılır ama özel mesajın izinsiz paylaşılması güveni kırabilir