Sabah alarmı üç kere erteleyip işe geç kaldım. Müdürüme trafik çok kötüydü dedim ama yol aslında açıktı. Kimse bir şey demedi, ben hâlâ bunu düşünüyorum.
İki tarafı da düşününce geç kalınca trafiği bahane etmek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyor.
ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek oldu, konu büyümeden kapandı
niyetini anladım da sonuç kısmı da var. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur.
En mantıklısı şu bence: bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek ne olay büyür ne de saklamış olursun.
bu ilk geç kalışın mıydı? ona göre başka bi şey söylerim
Açıkçası bi yandan haklısın bi yandan da değil. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama öte yandan aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur.
Ben olsam söylerdim. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
benim de başıma yakın bi şey geldi, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim.
geç kalınca trafiği bahane etmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar.
İş işten geçmeden aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyor ama aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur.