Bütün sorumluluk tek kişide kalıyor, bunu nasıl dengeliyorsunuz?
Seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor bence
Ben olsam önce şuna bakardım: seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor
Yöntem kararını baskıyla değil uzman bilgisiyle vermek gerek, bunu atlamayın derim
Bu konuda seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, yöntem kararını baskıyla değil uzman bilgisiyle vermek gerek
Bence mağazaya da sor. seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor
Herkeste aynı olmayabilir ama seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: yöntem kararını baskıyla değil uzman bilgisiyle vermek gerek
Fiyat kısmından önce seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor diye düşünüyorum
Kısa cevap: seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor
Evet mantıklı ama yöntem kararını baskıyla değil uzman bilgisiyle vermek gerek
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de seçenekleri ve yan etkileri beraber araştırmak daha adil hissettiriyor