Aşı konusunu gündeme getirmek istiyorum ama yanlış anlaşılmasın istiyorum.
Koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir bence
Ben olsam önce şuna bakardım: koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir
Kişisel uygunluk ve doz bilgisi için sağlık kuruluşuna danışılmalı, bunu atlamayın derim
Bu konuda koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, kişisel uygunluk ve doz bilgisi için sağlık kuruluşuna danışılmalı
Bence mağazaya da sor. koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir
Herkeste aynı olmayabilir ama koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: kişisel uygunluk ve doz bilgisi için sağlık kuruluşuna danışılmalı
Fiyat kısmından önce koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir diye düşünüyorum
Kısa cevap: koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir
Evet mantıklı ama kişisel uygunluk ve doz bilgisi için sağlık kuruluşuna danışılmalı
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de koruyucu sağlık konusu olarak birlikte bilgi almak daha rahat olabilir