İki taraf da istiyor ama temizlik konusunda pratik öneri arıyoruz.
Havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir bence
Ben olsam önce şuna bakardım: havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir
Ağrı veya rahatsızlık varsa ertelemek gayet normal, bunu atlamayın derim
Bu konuda havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, ağrı veya rahatsızlık varsa ertelemek gayet normal
Bence mağazaya da sor. havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir
Herkeste aynı olmayabilir ama havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: ağrı veya rahatsızlık varsa ertelemek gayet normal
Fiyat kısmından önce havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir diye düşünüyorum
Kısa cevap: havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir
Evet mantıklı ama ağrı veya rahatsızlık varsa ertelemek gayet normal
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de havlu hazırlamak ve rahat olunan sınırları konuşmak yeterli olabilir