Forum

Spor salonuna gidiy...

Bildirimler
Tümünü temizle

Spor salonuna gidiyorum diye üyeliği sürdürüyorum

45 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
88 Görüntüleme
(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

üyeliği dondurdum. şimdilik her gün yarım saat yürüyorum, daha gerçekçi oldu

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:24 am
(@kirmizisandalye)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

@sessizperon bence o kadar basit değil ya. hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyo

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:36 am
(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

kullanılmayan spor üyeliğini sürdürmek bana göre çok büyük bi olay değil. yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Bence burda öbür taraf haklı. hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyor. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır.

(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

Benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak oldu, konu büyümeden kapandı.

(@radyo_frekansi)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir ama hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyor.

(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Olsun ya ben olsam şunu yapardım: üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@uykusuzbaykus)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

seni gitmekten asıl uzaklaştıran şey ne? cevap ona göre baya değişir.

(@kirmizisandalye)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir ama öte yandan hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyo

(@boscerceve)
Gönderiler: 197
🔶 Kehribar

bence söyle gitsin. hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyo, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir

(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

sana yapılsa hoşuna gider miydi? ben ona göre karar verirdim.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Sakin sakin düşününce kullanılmayan spor üyeliğini sürdürmek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. yeniden başlama ihtimalini açık tutmak motive edebilir.

(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar

Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. hem para kaybı hem de kendine karşı baskı yaratıyor. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.

(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey üyeliği dondurup kısa yürüyüş rutiniyle yeniden başlamak oldu, konu büyümeden kapandı.

Sayfa 3 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.