Uzun süredir beklenen bir buluşmayı o gün hiç enerjim olmadığı için uydurma bir bahaneyle iptal ettim. Dinlenmeye gerçekten ihtiyacım vardı ama doğrusunu söyleyemedim. İnsan bazen sadece istemediğini söyleyebilmeli mi?
buluşmayı bahaneyle iptal etmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç.
Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü deil tamam da sonuç da var. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç ama son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir.
bence en kolayı şu: detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Buluşmayı başka bir tarihe sen mi taşıdın? ona göre başka bi şey söylerim.
az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek bence
iki tarafı da var bunun. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç ama öte yandan son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir.
ayisigi34 doğru demiş bence. detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek mantıklı, konu uzamaz.
yerinde olsam açıkça söylerdim. son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek yeter bence.
bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı....
direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek mantıklı
ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç. yine de açık olmak daha rahat.