Forum

Planı iptal etmek i...

Bildirimler
Tümünü temizle

Planı iptal etmek için bahane uydurdum

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
55 Görüntüleme
(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#8]

Uzun süredir beklenen bir buluşmayı o gün hiç enerjim olmadığı için uydurma bir bahaneyle iptal ettim. Dinlenmeye gerçekten ihtiyacım vardı ama doğrusunu söyleyemedim. İnsan bazen sadece istemediğini söyleyebilmeli mi?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:40 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

buluşmayı bahaneyle iptal etmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:50 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:29 pm
(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Niyet kötü deil tamam da sonuç da var. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç ama son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Buluşmayı başka bir tarihe sen mi taşıdın? ona göre başka bi şey söylerim.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek bence

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç ama öte yandan son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

ayisigi34 doğru demiş bence. detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek mantıklı, konu uzamaz.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. son dakika ve gerçek dışı bahane arkadaşın zamanına saygısızlık gibi görünebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek yeter bence.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı....

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de detaya girmeden enerjinin olmadığını dürüstçe söylemek mantıklı

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. dinlenme ihtiyacı da geçerli bir ihtiyaç. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.