Forum

Bana gelen hediyeyi...

Bildirimler
Tümünü temizle

Bana gelen hediyeyi başkasına verdim

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
60 Görüntüleme
(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#9]

Kullanmayacağımı bildiğim bir hediyeyi ambalajını bile açmadan başka bir arkadaşıma verdim. İsraf olmadı diye kendimi rahatlatıyorum ama yine de tuhaf hissediyorum. Hediye yeniden verilebilir mi?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:40 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

kullanılmayan hediyeyi başkasına vermek bana göre çok büyük bi olay değil. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyo.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:51 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:29 pm
(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek oldu, konu büyümeden kapandı...

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyor ama hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

İki kişi birbirini tanıyor mu? o detay çok şeyi değiştirir.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek bence

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Bi yandan haklısın bi yandan da değil. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyor ama öte yandan hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

Ayisigi34 ne demişse ona katılıyorum. aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek mantıklı, konu uzamaz.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Bence söyle gitsin. hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek yeter bence.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:30 pm
(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek mantıklı

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyor. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.