Kullanmayacağımı bildiğim bir hediyeyi ambalajını bile açmadan başka bir arkadaşıma verdim. İsraf olmadı diye kendimi rahatlatıyorum ama yine de tuhaf hissediyorum. Hediye yeniden verilebilir mi?
kullanılmayan hediyeyi başkasına vermek bana göre çok büyük bi olay değil. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyo.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek oldu, konu büyümeden kapandı...
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyor ama hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir.
bence en kolayı şu: aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
İki kişi birbirini tanıyor mu? o detay çok şeyi değiştirir.
komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek bence
Bi yandan haklısın bi yandan da değil. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyor ama öte yandan hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir.
Ayisigi34 ne demişse ona katılıyorum. aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek mantıklı, konu uzamaz.
Bence söyle gitsin. hediyeyi veren ya da alan kişi öğrenirse değersiz hissedebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek yeter bence.
Bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.
önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de aynı sosyal çevrede olmayan birine ve notları kontrol ederek vermek mantıklı
Yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. eşyanın kullanılacağı birine gitmesi israfı azaltıyor. yine de açık olmak daha rahat.