Olabilir ya tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Şimdi şöyle çevre baskısı olunca ufacık şey bile dert oluyo. birine gerçek bi zararı var mı bence asıl mesele o.
Olsun ya Arkadaşın bunu çok önemsemiş gibi miydi? evetse bi şekilde telafi et, yoksa da kendini yeme.
ya açık açık anlat, çözümü de yanında söyle. mesela aynısından alıp kısa ve direkt özür dilemek, savunma gibi de durmaz
Kusura bakma da her şeyi söylemek zorunda değilsin ama öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyo ihtimali varsa bunu konuşmak lazım
kısaca ben bunun bi kere mi olduğuna bakarım. bi kereyse ders çıkar geç, sürekliyse altında başka bi şey vardır
Bi de şöyle bak bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim.
Bence bekledikçe zorlaşıyo, daha fazla uzatma bence. kısa tut. aynısından alıp kısa ve direkt özür dilemek bence iyi fikir.
Sakin sakin düşününce seni ilgilendiren kısmı ayrı ortak kısmı ayrı. üzerinde isim olmaması gerçek bir karışıklık yaratmış ama başkasını etkiliyosa açıklamak lazım.
Uzaktan bakınca tek yapan sen değilsin rahat ol. insanlar utandığı için söylemiyo genelde, sakince anlatınca düşündüğün kadar kötü olmayabilir.
Yargılamadan söyleyeyim bence uzatmadan açıkça söyle. öğrenince susmak hatadan çok güven meselesine dönüşüyo kısmı önemli.
Bilmiyorum... çok uzatma; özrünü söyleyip aynısından alıp kısa ve direkt özür dilemek. daha fazla uzatmaya gerek yok.
İki tarafı da düşününce Arkadaşın bunu çok önemsemiş gibi miydi? o an mı rahatsız oldun sonradan mı.
neyse ya iki tarafa da hak veriyorum biraz. zarar varsa telafi et, yoksa dürüstçe söyle geç
Kısaca kendine kızıp duracağına durumu toparla. aynısından alıp kısa ve direkt özür dilemek en somut çözüm