Forum

Ödünç şarj aleti be...

Bildirimler
Tümünü temizle

Ödünç şarj aleti bende kaldı

33 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
64 Görüntüleme
(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:40 pm
(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

Çevre baskısı olunca ufacık şey bile dert oluyo. birine gerçek bi zararı var mı bence asıl mesele o.

(@radyo_frekansi)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

Hâlâ düzenli görüştüğün biri mi? evetse bi şekilde telafi et, yoksa da kendini yeme.

(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Açık açık anlat, çözümü de yanında söyle. mesela bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak, savunma gibi de durmaz.

(@kirmizisandalye)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

Her şeyi de itiraf etmek gerekmiyo ama sorulmamış olması eşyanın artık senin olduğu anlamına gelmez ihtimali varsa bunu konuşmak lazım.

(@boscerceve)
Gönderiler: 197
🔶 Kehribar

benim takıldığım bunun tekrar edip etmediği. bi kereyse ders çıkar geç, sürekliyse altında başka bi şey vardır.

(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.

(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Zaman geçince söylemek daha zor oluyo ama yine de söyle. kısa tut. bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak bence iyi fikir.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Özel alan ayrı ortak sorumluluk ayrı bence. iki tarafın da unutması mümkün ama başkasını etkiliyosa açıklamak lazım.

(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar

Bunu yapan tek sen değilsindir ya. insanlar utandığı için söylemiyo genelde, sakince anlatınca düşündüğün kadar kötü olmayabilir.

(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

Çoğu kişiye ters gelecek belki ama direkt söylemek lazım. sorulmamış olması eşyanın artık senin olduğu anlamına gelmez kısmı önemli.

(@sessiznota)
Gönderiler: 190
🔶 Kehribar

Kısa bi özür, bi açıklama, sonra da bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak. daha fazla uzatmaya gerek yok....

(@penceredeki_isik)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

Hâlâ düzenli görüştüğün biri mi? bi de yaparken mi gerildin yoksa sonradan mı taktın kafaya.

(@kayipuydu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

iki tarafı da anlıyorum açıkçası. zarar varsa telafi et, yoksa dürüstçe söyle geç.

(@sadebirisi)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

Kendini yiyip bitirmek yerine küçük bi düzeltme yap. bugün fotoğrafını atıp ne zaman verebileceğini sormak en somut çözüm.

Sayfa 2 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.