Yağmurlu bir gün komşumdan aldığım şemsiye aylardır bende. Her karşılaştığımızda hatırlıyorum ama konu açılmayınca ben de söylemiyorum. Artık götürüp vermek daha mı garip olur?
ödünç şemsiyeyi aylarca geri vermemek çok da mesele edilecek bi şey değil bence. unutkanlık herkesin başına gelebilir.
Bence burda öbür taraf haklı. sessizlik uzadıkça emanet konusunda güvensizlik oluşabilir. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır
aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey temizleyip kısa bir özürle hemen geri götürmek oldu, konu büyümeden kapandı
Niyetini anladım da sonuç kısmı da var. unutkanlık herkesin başına gelebilir ama sessizlik uzadıkça emanet konusunda güvensizlik oluşabilir.
Ben olsam şunu yapardım: temizleyip kısa bir özürle hemen geri götürmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Komşunun şemsiyeyi aradığını hiç duydun mu? o detay çok şeyi değiştirir.
itiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi temizleyip kısa bir özürle hemen geri götürmek bence.
Tek taraflı bakamıyorum buna. unutkanlık herkesin başına gelebilir ama öte yandan sessizlik uzadıkça emanet konusunda güvensizlik oluşabilir.
Ayisigi34 de aynısını demiş, katılıyorum. temizleyip kısa bir özürle hemen geri götürmek mantıklı, konu uzamaz.
Ben olsam söylerdim. sessizlik uzadıkça emanet konusunda güvensizlik oluşabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Çok yüklenme kendine. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi temizleyip kısa bir özürle hemen geri götürmek yeter bence.
Bir kere olduysa konuşulur geçer de sürekli oluyosa başka tabi.
yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at sonrası için de temizleyip kısa bir özürle hemen geri götürmek mantıklı.
Ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum. unutkanlık herkesin başına gelebilir. yine de açık olmak daha rahat.