Forum

Kuruyan bitkinin ye...

Bildirimler
Tümünü temizle

Kuruyan bitkinin yerine yenisini koydum

34 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
77 Görüntüleme
(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#11]

Ev arkadaşım şehir dışındayken emanet ettiği bitkiyi kuruttum. Aynı türden yeni bir bitki alıp saksıya koydum ve henüz söylemedim. Niyetim üzülmesini engellemekti ama şimdi daha kötü hissediyorum.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:40 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

kuruyan bitkiyi yenisiyle değiştirmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. zararı telafi etmeye çalışmak iyi niyetli.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:31 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum bitkinin manevi değeri varsa gerçeği saklamak daha büyük kırgınlık yaratabilir küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.

(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey yenisini aldığını da anlatarak dürüstçe özür dilemek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. zararı telafi etmeye çalışmak iyi niyetli ama bitkinin manevi değeri varsa gerçeği saklamak daha büyük kırgınlık yaratabilir.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

En mantıklısı şu bence: yenisini aldığını da anlatarak dürüstçe özür dilemek ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Eski bitkinin özel bir hikâyesi var mıydı? cevap ona göre baya değişir.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

İtiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi yenisini aldığını da anlatarak dürüstçe özür dilemek bence.

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. zararı telafi etmeye çalışmak iyi niyetli ama öte yandan bitkinin manevi değeri varsa gerçeği saklamak daha büyük kırgınlık yaratabilir.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

ayisigi34 doğru demiş bnce. yenisini aldığını da anlatarak dürüstçe özür dilemek mantıklı, konu uzamaz.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. bitkinin manevi değeri varsa gerçeği saklamak daha büyük kırgınlık yaratabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi yenisini aldığını da anlatarak dürüstçe özür dilemek yeter bence.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya. sonrası için de yenisini aldığını da anlatarak dürüstçe özür dilemek mantıklı

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. zararı telafi etmeye çalışmak iyi niyetli. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.