Arkadaş ortamında telefon kullanımından konuşulurken günlük ekran süremi yarıya indirerek söyledim. Sonradan neden bunu saklama ihtiyacı duyduğumu düşündüm. Sizce küçük bir mahcubiyet mi, yoksa alışkanlığı değiştirme işareti mi?
ekran süresini olduğundan az söylemek bana göre çok büyük bi olay değil. insan bazen yargılanmamak için sayıları yuvarlıyo.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. kendine karşı dürüst olmamak alışkanlığı görmeyi zorlaştırabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey bir haftalık ekran süresi hedefi koymak oldu, konu büyümeden kapandı
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. insan bazen yargılanmamak için sayıları yuvarlıyor ama kendine karşı dürüst olmamak alışkanlığı görmeyi zorlaştırabilir.
bence en kolayı şu: bir haftalık ekran süresi hedefi koymak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
En çok hangi uygulama süreyi yükseltiyor? ona göre başka bi şey söylerim.
az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi bir haftalık ekran süresi hedefi koymak bence.
iki tarafı da var bunun. insan bazen yargılanmamak için sayıları yuvarlıyo ama öte yandan kendine karşı dürüst olmamak alışkanlığı görmeyi zorlaştırabilir
İş işten geçmeden pikseltozu ne demişse ona katılıyorum. bir haftalık ekran süresi hedefi koymak mantıklı, konu uzamaz.
Bence bence söyle gitsin. kendine karşı dürüst olmamak alışkanlığı görmeyi zorlaştırabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Bi dk kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi bir haftalık ekran süresi hedefi koymak yeter bence.
Bilmiyorum ama bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.
aga önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de bir haftalık ekran süresi hedefi koymak mantıklı
Sakin yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. insan bazen yargılanmamak için sayıları yuvarlıyor. yine de açık olmak daha rahat.