Birlikte izlediğimiz dizinin yeni bölümünü merakıma yenilip tek başıma izledim. Sonra beraber izlerken ilk kez görüyormuş gibi davrandım. Bunu söylemeli miyim, yoksa küçük bir sır olarak kalabilir mi?
ortak izlenen diziyi önden izlemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. meraka yenilmek çok insani.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek oldu, konu büyümeden kapandı.
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo meraka yenilmek çok insani ama birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir.
bence en kolayı şu: itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
İzlerken vereceğin tepkileri de önceden planladın mı? ona göre başka bi şey söylerim.
az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek bence
iki tarafı da var bunun. meraka yenilmek çok insani ama öte yandan birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir.
ayisigi34 doğru demiş bence. itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek mantıklı, konu uzamaz.
yerinde olsam açıkça söylerdim. birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek yeter bence.
bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.
direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya sonrası için de itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek mantıklı
ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. meraka yenilmek çok insani. yine de açık olmak daha rahat.