Forum

Dizinin yeni bölümü...

Bildirimler
Tümünü temizle

Dizinin yeni bölümünü gizlice izledim

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
37 Görüntüleme
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#5]

Birlikte izlediğimiz dizinin yeni bölümünü merakıma yenilip tek başıma izledim. Sonra beraber izlerken ilk kez görüyormuş gibi davrandım. Bunu söylemeli miyim, yoksa küçük bir sır olarak kalabilir mi?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:40 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

ortak izlenen diziyi önden izlemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. meraka yenilmek çok insani.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:50 pm
(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:27 pm
(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

bana da buna benzer bi şey olmuştu. benim işimi çözen şey itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo meraka yenilmek çok insani ama birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

İzlerken vereceğin tepkileri de önceden planladın mı? ona göre başka bi şey söylerim.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

az güldüm buna ama kafaya takılması da normal 🙂 en iyisi itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek bence

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. meraka yenilmek çok insani ama öte yandan birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

ayisigi34 doğru demiş bence. itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek mantıklı, konu uzamaz.

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. birlikte yapılan küçük ritüelin güveni zedelenebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bu kadar da yeme kendini. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek yeter bence.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

bi kerelikse çok da olay değil, hep oluyosa sıkıntı.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

direkt söyleyemiyosan mesajla gir konuya sonrası için de itiraf edip bir sonraki bölümü birlikte seçmek mantıklı

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

ben yapar mıydım bilmiyorum ama seni anladım. meraka yenilmek çok insani. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.