Kamerayı yalnızca omuz hizasında açıp toplantıya pijama altıyla katıldım. Toplantının ortasında ayağa kalkmam gerekince epey panik oldum. Evden çalışırken bunun bir sınırı olmalı mı?
toplantıya pijamayla katılmak bana göre çok büyük bi olay değil. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir ufak duruyo da uzadıkça can sıkar
Açıkçası aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey yakında düz renk bir eşofman bulundurmak oldu, konu büyümeden kapandı.
Valla niyetini anladım da sonuç kısmı da var. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo ama ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir.
Belki de ben olsam şunu yapardım: yakında düz renk bir eşofman bulundurmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Net Kamera açıkken ayağa kalkman gerekti mi? o detay çok şeyi değiştirir.
burda bi bug var gibi ama komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi yakında düz renk bir eşofman bulundurmak bence
Kırılma ama bi yandan haklısın bi yandan da değil. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo ama öte yandan ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir.
İş işten geçmeden ayisigi34 ne demişse ona katılıyorum. yakında düz renk bir eşofman bulundurmak mantıklı, konu uzamaz.
Bence bence söyle gitsin. ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Bi dk kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi yakında düz renk bir eşofman bulundurmak yeter bence.
Bilmiyorum ama bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.
aga önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de yakında düz renk bir eşofman bulundurmak mantıklı
Sakin yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo. yine de açık olmak daha rahat.