Forum

Çevrim içi toplantı...

Bildirimler
Tümünü temizle

Çevrim içi toplantıya pijamayla katıldım

32 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
39 Görüntüleme
(@sessizperon)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#6]

Kamerayı yalnızca omuz hizasında açıp toplantıya pijama altıyla katıldım. Toplantının ortasında ayağa kalkmam gerekince epey panik oldum. Evden çalışırken bunun bir sınırı olmalı mı?

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:40 pm
(@geceyolcusu)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

toplantıya pijamayla katılmak bana göre çok büyük bi olay değil. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 7:50 pm
(@kahvelekesi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir ufak duruyo da uzadıkça can sıkar

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:27 pm
(@mavidefter)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Açıkçası aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey yakında düz renk bir eşofman bulundurmak oldu, konu büyümeden kapandı.

(@eski_kaset)
Gönderiler: 202
🔶 Kehribar

Valla niyetini anladım da sonuç kısmı da var. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo ama ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir.

(@dusgezgini)
Gönderiler: 189
🔶 Kehribar

Belki de ben olsam şunu yapardım: yakında düz renk bir eşofman bulundurmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@kuzeyruzgari)
Gönderiler: 188
🔶 Kehribar

Net Kamera açıkken ayağa kalkman gerekti mi? o detay çok şeyi değiştirir.

(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

burda bi bug var gibi ama komik geliyo ilk anda ama insan düşünüyo sonra en iyisi yakında düz renk bir eşofman bulundurmak bence

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Kırılma ama bi yandan haklısın bi yandan da değil. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo ama öte yandan ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

İş işten geçmeden ayisigi34 ne demişse ona katılıyorum. yakında düz renk bir eşofman bulundurmak mantıklı, konu uzamaz.

Gönderildi : 4 Eylül 2026 8:28 pm
(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar

Bence bence söyle gitsin. ani bir durumda profesyonel görüntü bozulabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Bi dk kendini çok hırpalama ya. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi yakında düz renk bir eşofman bulundurmak yeter bence.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Bilmiyorum ama bir defaysa konuşup geçersin ama alışkanlıksa başka.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

aga önce bi mesaj yaz, yüz yüze zor olabilir. sonrası için de yakında düz renk bir eşofman bulundurmak mantıklı

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Sakin yaptığın doğru gelmedi ama sebebini anlıyorum. iş düzgün yapıldığı sürece kıyafetin görünmeyen kısmı kimseyi etkilemiyo. yine de açık olmak daha rahat.

Sayfa 1 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.