Aile grubundan sürekli bildirim gelince bir yıl boyunca sessize aldım. Bazen önemli mesajları da geç görüyorum ama kimseye söyleyemedim. Sizce ayıp mı, yoksa herkesin biraz sessizliğe ihtiyacı var mı?
Grubu sessize almak bence ayıp değil. bildirim sesi insanı yoruyo zaten, aileden önemli birini açık tutarsın olur biter.
ben burda biraz karşı tarafı haklı buluyorum. önemli bir haberin kaçması karşı tarafta kırgınlık yaratabilir. küçük gibi duruyo ama uzayınca insanın içine oturur.
Benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey önemli kişiler için ayrı bildirim açmak oldu, konu büyümeden kapandı.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. her bildirime anında yetişmek zorunda olmamak bence sağlıklı bir sınır ama önemli bir haberin kaçması karşı tarafta kırgınlık yaratabilir.
En mantıklısı şu bence: önemli kişiler için ayrı bildirim açmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Gerçekten önemli bir şeyi kaçırdığın oldu mu? cevap ona göre baya değişir.
itiraf biraz güldürdü ama insan kafaya takıyo işte 🙂 en iyisi önemli kişiler için ayrı bildirim açmak bence.
Tek taraflı bakamıyorum buna. her bildirime anında yetişmek zorunda olmamak bence sağlıklı bir sınır ama öte yandan önemli bir haberin kaçması karşı tarafta kırgınlık yaratabilir.
Ayisigi34 de aynısını demiş, katılıyorum. önemli kişiler için ayrı bildirim açmak mantıklı, konu uzamaz.
Ben olsam söylerdim. önemli bir haberin kaçması karşı tarafta kırgınlık yaratabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Çok yüklenme kendine. hata olmuş ama fark etmişsin, şimdi önemli kişiler için ayrı bildirim açmak yeter bence.
Bir kere olduysa konuşulur geçer de sürekli oluyosa başka tabi.
yüz yüze zor geliyosa önce kısa bi mesaj at. sonrası için de önemli kişiler için ayrı bildirim açmak mantıklı.
Ben yapmazdım ama niye yaptığını anlıyorum. her bildirime anında yetişmek zorunda olmamak bence sağlıklı bir sınır. yine de açık olmak daha rahat.