Forum

İşe geç kalınca tra...

Bildirimler
Tümünü temizle

İşe geç kalınca trafiği suçladım

35 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
84 Görüntüleme
(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Bu ilk geç kalışın mıydı? o detay çok şeyi değiştirir.

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

tek taraflı bakamıyorum buna. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama öte yandan aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur.

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça söylerdim. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

Olabilir ya tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

(@radyo_frekansi)
Gönderiler: 192
🔶 Kehribar

Aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.

(@yagmursonrasi)
Gönderiler: 198
🔶 Kehribar

geç kalınca trafiği bahane etmek bana göre çok büyük bi olay değil. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyor.

(@uykusuzbaykus)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

bence burda öbür taraf haklı. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır

(@kirmizisandalye)
Gönderiler: 208
🔶 Kehribar

Benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek oldu, konu büyümeden kapandı.

(@boscerceve)
Gönderiler: 197
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur

(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Bi de şöyle bak ben olsam şunu yapardım: bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.

(@morbulut)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Bu ilk geç kalışın mıydı? cevap ona göre baya değişir.

(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

iki tarafı da var bunun. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama öte yandan aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur.

(@uzakkose)
Gönderiler: 209
🔶 Kehribar

Bence söyle gitsin. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@kisgunesi)
Gönderiler: 193
🔶 Kehribar

Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.

Sayfa 2 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.