bence en kolayı şu: bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Bu ilk geç kalışın mıydı? o detay çok şeyi değiştirir.
tek taraflı bakamıyorum buna. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama öte yandan aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur.
yerinde olsam açıkça söylerdim. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Olabilir ya tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.
Aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.
geç kalınca trafiği bahane etmek bana göre çok büyük bi olay değil. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyor.
bence burda öbür taraf haklı. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır
Benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek oldu, konu büyümeden kapandı.
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur
Bi de şöyle bak ben olsam şunu yapardım: bir dahaki sefer bahanesiz şekilde geç kaldığını kabul etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Bu ilk geç kalışın mıydı? cevap ona göre baya değişir.
iki tarafı da var bunun. insan panikle ilk aklına gelen bahaneyi söyleyebiliyo ama öte yandan aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur.
Bence söyle gitsin. aynı bahane tekrarlanırsa güven kaybı olur, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
Aynısı değil ama benzerini yaşadım, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı.