burda bi bug var gibi ama bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim
Ödünç kitabı yıllarca geri vermemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar.
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir.
bence en kolayı şu: mesaj atıp kitabı kargolamayı teklif etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun....
yerinde olsam açıkça sölerdim. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir.
Ödünç kitabı yıllarca geri vermemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal. ama karar senin
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar. şahsen
Aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey mesaj atıp kitabı kargolamayı teklif etmek oldu, konu büyümeden kapandı. yani
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir. ben böyle düşünüyorum
bence en kolayı şu: mesaj atıp kitabı kargolamayı teklif etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.... bilmiyorum tabi
aga arkadaşınla hâlâ görüşüyo musunuz? o detay çok şeyi değiştirir ama karar senin
Tek taraflı bakamıyorum buna. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama öte yandan kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir. şahsen
yerinde olsam açıkça sölerdim. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir. yani