Forum

Aldığım kitabı yıll...

Bildirimler
Tümünü temizle

Aldığım kitabı yıllardır geri vermedim

45 Gönderiler
30 Üyeler
0 Reactions
97 Görüntüleme
(@pikseltozu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

burda bi bug var gibi ama bi de kendini karşı tarafın yerine koy. ben ona göre karar verirdim

Gönderildi : 5 Eylül 2026 9:46 am
(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Ödünç kitabı yıllarca geri vermemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal.

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar.

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir.

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: mesaj atıp kitabı kargolamayı teklif etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun....

(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça sölerdim. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir.

(@gizlipatika)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir.

(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Ödünç kitabı yıllarca geri vermemek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal. ama karar senin

(@sonvagon)
Gönderiler: 203
🔶 Kehribar

ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar. şahsen

(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

Aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey mesaj atıp kitabı kargolamayı teklif etmek oldu, konu büyümeden kapandı. yani

(@meraklikarga)
Gönderiler: 194
🔶 Kehribar

Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir. ben böyle düşünüyorum

(@bulutgolgesi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

bence en kolayı şu: mesaj atıp kitabı kargolamayı teklif etmek. ne olay büyür ne de saklamış olursun.... bilmiyorum tabi

(@sokaklambasi)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

aga arkadaşınla hâlâ görüşüyo musunuz? o detay çok şeyi değiştirir ama karar senin

(@gecevardiyasi)
Gönderiler: 201
🔶 Kehribar

Tek taraflı bakamıyorum buna. araya zaman ve şehir değişikliği girince unutulması normal ama öte yandan kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyor olabilir. şahsen

(@minikgezegen)
Gönderiler: 207
🔶 Kehribar

yerinde olsam açıkça sölerdim. kitabın manevi değeri olabilir ve sahibi hâlâ hatırlıyo olabilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir. yani

Sayfa 3 / 3
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.