Yıllardır beraberiz, yakınlığı canlandırmak için neler deniyorsunuz?
Küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor bence
Ben olsam önce şuna bakardım: küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor
Yenilik adına iki taraftan birini rahatsız eden şeye gerek yok, bunu atlamayın derim
Bu konuda küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, yenilik adına iki taraftan birini rahatsız eden şeye gerek yok
Bence mağazaya da sor. küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor
Herkeste aynı olmayabilir ama küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: yenilik adına iki taraftan birini rahatsız eden şeye gerek yok
Fiyat kısmından önce küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor diye düşünüyorum
Kısa cevap: küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor
Evet mantıklı ama yenilik adına iki taraftan birini rahatsız eden şeye gerek yok
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de küçük değişiklikleri konuşarak denemek daha doğal hissettiriyor