İlk kez alacağım, kullanımı basit ve çok büyük olmayan bir model arıyorum. Nereden başlamalıyım?
Küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur bence
Ben olsam önce şuna bakardım: küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur
Sırf çok modu var diye karmaşık bir ürün seçmeye gerek yok, bunu atlamayın derim
Bu konuda küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, sırf çok modu var diye karmaşık bir ürün seçmeye gerek yok
Bence mağazaya da sor. küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur
Herkeste aynı olmayabilir ama küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: sırf çok modu var diye karmaşık bir ürün seçmeye gerek yok
Fiyat kısmından önce küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur diye düşünüyorum
Kısa cevap: küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur
Evet mantıklı ama sırf çok modu var diye karmaşık bir ürün seçmeye gerek yok
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de küçük, kademeli ve kolay temizlenen bir model başlangıçta daha rahat olur