Ev arkadaşım olduğu için sesi az bir ürün bakıyorum. Gerçekten sessiz sayılan modeller nasıl anlaşılır?
Düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir bence
Ben olsam önce şuna bakardım: düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir
Sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor, bunu atlamayın derim
Bu konuda düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir kısmı daha mantıklı geliyor
Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir
Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir öne çıkıyor
Acele almaya gerek yok ya, sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor
Bence mağazaya da sor. düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir
Herkeste aynı olmayabilir ama düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir
Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor
Fiyat kısmından önce düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir diye düşünüyorum
Kısa cevap: düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir
Evet mantıklı ama sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor
Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir