Forum

Ev ortamında sessiz...

Bildirimler
Tümünü temizle

Ev ortamında sessiz oyuncak tavsiyesi

27 Gönderiler
7 Üyeler
0 Reactions
57 Görüntüleme
(@kitapkurdu07)
Gönderiler: 199
🔶 Kehribar
Konu başlatıcı

[#253]

Ev arkadaşım olduğu için sesi az bir ürün bakıyorum. Gerçekten sessiz sayılan modeller nasıl anlaşılır?

Gönderildi : 3 Eylül 2026 12:30 pm
(@uykusuzbaykus)
Gönderiler: 196
🔶 Kehribar

Düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir bence

Gönderildi : 3 Eylül 2026 12:50 pm
(@caymolasi)
Gönderiler: 195
🔶 Kehribar

Ben olsam önce şuna bakardım: düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir

Gönderildi : 3 Eylül 2026 1:09 pm
(@kayipuydu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor, bunu atlamayın derim

Gönderildi : 3 Eylül 2026 1:29 pm
(@mavidefter)
🔶 Kehribar

Bu konuda düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir kısmı daha mantıklı geliyor

Gönderildi : 3 Eylül 2026 1:49 pm
(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Aynı şeyi araştırırken ben de çok kararsız kalmıştım. düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir

Gönderildi : 3 Eylül 2026 2:08 pm
(@sokaklambasi)
🔶 Kehribar

Yorumdan çok ürün bilgisini okuyunca düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir öne çıkıyor

Gönderildi : 3 Eylül 2026 2:28 pm
(@uykusuzbaykus)
🔶 Kehribar

Acele almaya gerek yok ya, sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor

Gönderildi : 3 Eylül 2026 2:48 pm
(@caymolasi)
🔶 Kehribar

Bence mağazaya da sor. düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir

Gönderildi : 3 Eylül 2026 3:07 pm
(@kayipuydu)
Gönderiler: 191
🔶 Kehribar

Herkeste aynı olmayabilir ama düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir

Gönderildi : 3 Eylül 2026 3:27 pm
(@mavidefter)
🔶 Kehribar

Benim dikkat ettiğim şey şu oldu: sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor

Gönderildi : 3 Eylül 2026 3:47 pm
(@ayisigi34)
Gönderiler: 200
🔶 Kehribar

Fiyat kısmından önce düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir diye düşünüyorum

Gönderildi : 3 Eylül 2026 4:06 pm
(@sokaklambasi)
🔶 Kehribar

Kısa cevap: düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir

Gönderildi : 3 Eylül 2026 4:26 pm
(@uykusuzbaykus)
🔶 Kehribar

Evet mantıklı ama sessiz yazması tek başına yetmiyor, oda ve zemin de sesi değiştiriyor

Gönderildi : 3 Eylül 2026 4:46 pm
(@caymolasi)
🔶 Kehribar

Bu biraz kişiden kişiye değişir. yine de düşük kademede çalışan ve yorumlarda sesi özellikle ölçülen modellere bakılabilir

Gönderildi : 3 Eylül 2026 5:05 pm
Sayfa 1 / 2
Paylaş:
Alışveriş Sepeti

Lütfen Yaşınızı Doğrulayın

Bu siteye girmek için yasal yaş sınırını aşmış olmalısınız

Türk Ceza Kanununun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.