Sosyal medyada hep güzel anları paylaşıyorum, herkes hayatımın harika olduğunu sanıyor. Aslında uzun süredir pek iyi hissetmiyorum. Bunu söylemek ilgi çekmeye çalışıyormuşum gibi gelir diye susuyorum.
Sosyal medyada olduğundan daha mutlu görünmek bence o kadar büyütülecek bi şey değil. kimse hayatının her tarafını paylaşmak zorunda değil.
ben bu konuda karşı tarafı daha iyi anlıyorum. sürekli iyi görünmeye çalışmak yalnızlık hissini büyütebilir. ufak duruyo da uzadıkça can sıkar.
aga aynı olmasa da yakın bi şey yaşadım. bende çözüm olan şey güvendiğin tek bir kişiye nasıl hissettiğini anlatmak oldu, konu büyümeden kapandı
Niyet kötü değil tamam da sonuç da var. kimse hayatının her tarafını paylaşmak zorunda değil ama sürekli iyi görünmeye çalışmak yalnızlık hissini büyütebilir.
bence en kolayı şu: güvendiğin tek bir kişiye nasıl hissettiğini anlatmak. ne olay büyür ne de saklamış olursun.
Yakınında bunu konuşabileceğin biri var mı? o detay çok şeyi değiştirir.
Tek taraflı bakamıyorum buna. kimse hayatının her tarafını paylaşmak zorunda değil ama öte yandan sürekli iyi görünmeye çalışmak yalnızlık hissini büyütebilir.
yerinde olsam açıkça söylerdim. sürekli iyi görünmeye çalışmak yalnızlık hissini büyütebilir, sonradan öğrenirse daha kötü olabilir
Kusura bakma da tam aynısı değil ama bana da olmuştu, sakladıkça daha çok kafaya taktım. söyleyince de sandığım kadar olay olmadı
aynısını biri sana yapsa ne hissederdin? ben ona göre karar verirdim.
sosyal medyada olduğundan daha mutlu görünmek bana göre çok büyük bi olay değil. kimse hayatının her tarafını paylaşmak zorunda değil.
Bence burda öbür taraf haklı. sürekli iyi görünmeye çalışmak yalnızlık hissini büyütebilir. şimdi küçük gelir ama sonra kafana takılır.
Benzerini yaşadım. bende işe yarayan şey güvendiğin tek bir kişiye nasıl hissettiğini anlatmak oldu, konu büyümeden kapandı.
tamam kötü niyet yok ama sonuç değişmiyo. kimse hayatının her tarafını paylaşmak zorunda değil ama sürekli iyi görünmeye çalışmak yalnızlık hissini büyütebilir.